Leczo z fasolą
Leczo z fasolą to wyłącznie roślinna potrawa o zachwycającym smaku i aromatycznym zapachu. Choć leczo należy traktować jako pełnowartościowy i pożywny obiad to sprawdzi się także o dowolnej porze dnia. Dzięki różnorodności składników zapewni organizmowi bogatą dawkę większości witamin i minerałów. Ta wersja popularnego leczo jest szczególnie obfita w witaminę C oraz witaminy A i E. To sprawia, że organizm może pracować optymalnie i działa ochronnie przed rozwojem chorób. Oprócz niezaprzeczalnych walorów zdrowotnych jest to także smaczna potrawa i bardzo łatwa w przygotowaniu. Leczo z fasolą można podawać razem z pieczywem pełnoziarnistym, wtedy smak nabiera jeszcze większej wyrazistości.
No Reviews
Składniki
Adjust Servings
1szt. Puszki fasoli konserwowej | |
1szt. Papryki czerwonej | |
1szt. Cukinii | |
1szt. Cebuli | |
2 szt. Pomidorów | |
2Łyżki Oliwy | |
Szczypta Pieprz, sól, natka pietruszki |
Informacje żywieniowe
13g
Białka
11g
Tłuszczu
37g
Węglowodanów
300kclł
2 Porcje
Dodaj komentarz